Dopper insulated: thermosflessen vóór de oceanen

Dopper insulated voor koffie en thee

Dopper insulated thermosflessen. Ken jij de thermosflessen van Dopper al? Ideaal voor koffie en thee om mee te nemen. Dat scheelt weer een paar wegwerp kopjes per dag. Net als bij de Dopper voor schoon (koud) water, is de bovenkant van de fles ontworpen als kopje om uit te drinken. Ideaal voor als je onderweg altijd trek hebt in koffie of thee. Of om mee te nemen naar je werk. Want de koffie van thuis, die is toch altijd de lekkerste!

Dopper insulated is ook leuk op de ontbijt tafel

Ken je dat? Je hebt een paar theeleuten in huis en je blijft die waterketel of waterkoker maar aanzetten. De hele dag door. Of je gaat aan het ontbijt met het hele gezin en je moet meerdere keren opstaan om nieuwe thee te zetten. Met een paar mooie thermosflessen op tafel, hoeft dat niet meer. Je hebt je voorraadje warm water voor iedereen al klaar staan, zodra je aan tafel gaat. Ideaal! En de Dopper insulated staan ook nog mooi op een vrolijk gedekte tafel.

Over Dopper

Dopper begon met de bekende waterflessen, waarmee zij hun missie willen steunen. Namelijk: het verminderen van wegwerp plastic, om de oceanen schoon te houden. En ja, als iedereen een dopper heeft, scheelt dat al snel hele grote hoeveelheden plastic, die niet in de oceaan verdwijnt. Ik gebruik er zelf al jaren twee. En ik gebruik ze elke dag! Nu heeft Dopper ook een thermosfles gemaakt. De Dopper Insulated. Hij is duurzaam geproduceerd, ontworpen om jarenlang mee te gaan, het houdt je drank maar liefst 4 uur warm, is verkrijgbaar zes verschillende kleuren en al te koop vanaf €29,95.

Dopper insulated thermosflessen

8 comments

 1. Hoi

  Vanaf 2 Jan weer bezig met het lijnen. Meer wandelen 🚶‍♀️ en fietsen 🚴‍♀️
  En daar hoort water 💦 drinken ook bij. Met zo n mooie gele Dopper gaat het stukken fijner.

  Fijne jaarwisseling en een gezond 2023. Maakster iets moois van.

 2. wauw. Wat n leuke actie. Heerlijk om mee te nemen als ik ga wandelen met mijn partner, lekker n kopje thee of warme chocolademelk om mee te nemen als de kinderen mee gaan.

 3. om fles pm water uit te drinken loot graag mee

 4. Ik doe mee voor de kleinkinderen

 5. Een mooie dopper voor in de trein is altijd makkelijk onder het reizen naar het werk

 6. Heel graag doe ik mee met deze winacties.

 7. Marit Kranenburg

  Ik doe mee voor mij zelf. fijn om mee te nemen naar mijn werk, voor goede voornemens.

 8. Leuke winactie! Ik waag een kansje op de dopper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.