Adverteren

Adverteren op Fair Green Goods

Adverteren Fair Green Goods

Heb jij een duurzaam of fairtrade product? Dan ben je welkom om te adverteren op deze site. Ik schrijf een uniek SEO geoptimaliseerd artikel over jouw product, dienst of winkel. Ik publiceer dat dan op deze website en deel de plaatsing ook in de nieuwsbrief en via Instagram, Facebook en Twitter.

Als je adverteert, doe je dat gelijk voor 5 jaar. Je betaalt ineens 200,- euro ex btw en jouw artikel blijft 5 jaar lang online. Bestel jouw advertentie online!

Wil je liever op factuur betalen of heb je vragen? Mail mij dan via info@fairgreengoods.nl t.a.v. Vivienne Westerhoud. Lees hier meer over mij.

Reviews

Fair Green Goods doet ook reviews! Stuur mij jouw product en ik schrijf  over mijn ervaring daarmee. Met beeld en tekst. Ook voor een review, die ik op deze website plaats, vraag ik 200,- euro ex btw. Wil je juist dat ik jouw vegan restaurant kom ervaren? Of jouw duurzame winkel kom bekijken? Dat kan ook! Vraag naar de voorwaarden.

Mail & Win acties

Een mail & win, prijsvragen en giveaways zijn goed voor de exposure van jouw merk. Ik zet deze graag voor je op. Voor de afhandeling vraag ik 200,- euro ex btw. Dat is inclusief de plaatsing voor 5 jaar.

Heb je andere ideeën voor adverteren of een samenwerking? Of wil je een banner plaatsen? Neem gerust contact met mij op!

Hartelijke groeten,
ir. Vivienne Westerhoud
Bioloog & Blogger
info@fairgreengoods.nl
06 51 94 97 55