Yumeko duurzaam beddengoed en meer

Yumeko duurzaam beddengoed

Yumeko maakt duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit voor iedereen die het leven wat mooier en comfortabeler wil maken. En tegelijk de wereld wat schoner en eerlijker wenst.

Duurzaam beddengoed is nodig

Wist je bijvoorbeeld dat minder dan 1% van het katoen in de wereld biologisch is? En dat voor elke kilo niet-⁠biologisch katoen 1 kilo gif nodig is? Dat minder dan 0.1% van het katoen in de wereld Fair trade is? En dat er tientallen miljoenen kinderen werken in de productie van katoen?

Yumeko doet het anders! Door hun producten te produceren in transparante, ethische ketens die bijdragen aan een positieve verandering voor milieu, mens en dier.

Over Yumeko

Yumeko werd in 2010 opgericht door twee vrienden, Rob van den Dool en Stephan Zeijlemaker, die geloofden in een maakbare toekomst. Zij droomden ervan een ethisch merk in de markt te zetten, om een beweging van schone slapers te starten – om aan te tonen dat duurzame businessmodellen rendabel zijn en dat consumenten een werkelijke verandering in de samenleving teweeg kunnen brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.