Bever voor buitenmensen

Bever voor buitenmensen

Bever houdt van buiten. Je vindt er alles wat je nodig hebt om buiten te zijn. Kleding, schoenen en meer. En daarbij houden zij steeds meer rekening met duurzaamheid. Zo vieren zij geen Black Friday, maar ‘For Future Fridays’. Waarin onderhoud van schoenen en reparatie van kleding centraal staat. Bever voor buitenmensen is goed voor buiten!

Waarom meer kopen? Geef je spullen een lange levensduur!

Waarom nog meer kopen, als je gemakkelijk de levensduur kunt verlengen van wat je al hebt? Vergeet Black Friday. For Future Fridays it is! Buiten heeft je nodig. Tijdens het weekend van 24 tot en met 26 november geldt een korting van 30% op alle onderhoud en reparatieproducten bij Bever. Daarbij bieden zij in dit weekend het volgende aan in de winkels:

Kom langs voor gratis schoenonderhoud 

• Je kunt in alle winkels terecht
• Kom voor 16.00 uur langs om geholpen te worden
• Haal thuis het ergste vuil van de schoenen af
• Maximaal één paar schoenen per persoon

Kom langs voor 50% korting op kledingreparaties 

• Je kunt in alle winkels terecht
• Kom voor 16.00 uur langs om geholpen te worden
• Zorg dat kleding gewassen is voor je komt
• Voor het einde van het jaar is jouw kledingstuk gerepareerd en retour
• De 50% korting is niet van toepassing op de Bever-wasservice en schoenreparaties


LEES OOK: Woden duurzame schoenen en comfortabel lopen


Bever voor buitenmensen

Bever heeft ook een duurzame collectie, gemaakt van jouw oude buitenproducten. De Buitenmens-collectie is een unieke samenwerking tussen Bever en Blue LOOP Originals en is een eerbetoon aan, zoals de naam al weggeeft, de ‘Buitenmens’. Alle producten in de collectie zijn deels (of zelfs volledig) gemaakt van oude materialen, verweven tot nieuwe grondstoffen.

Maar jouw oude jeans verandert niet zomaar in een duurzaam T-shirt. Net zoals je kapotte tent niet van de ene op de andere dag transformeert tot reisaccessoire. Hier gaat een uitgebreid proces aan vooraf. Een proces dat begint bij jou, wanneer je je spullen inlevert bij een Buiten-Gebruikt inleverpunt. En dan? We nemen je mee op reis, van oud buitenproduct tot duurzaam Buitenmens-item. Bever voor buitenmensen! Want buiten heeft jou nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.