Groene energie Van de Bron die alle CO2 compenseert

Groene energie

Vorig jaar schreef ik al op mijn website mamas.nl een heel artikel over groene stroom en gas. We kopen bij de meeste energieleveranciers misschien wel groene stroom. Die wordt opgewekt met windmolens of via andere duurzame oplossingen. Maar het meest vervuilende product is niet de stroom, maar gas, waar we ons druk over mogen maken. Het is dan ook goed dat er een heel plan bestaat om ons allemaal van het gas los te krijgen. Maar voor iedereen die daar nu nog niet aan toe is heeft Van de Bron een mooi alternatief.

Groene energie

Geen CO2 footprint door compensatie
Bij energieleverancier Van de Bron, compenseren ze alle CO2 uitstoot die jij veroorzaakt met jouw verbruik van gas. Omdat biogas nog niet voldoende voorradig is, vind ik dit een heel mooie manier om met een gerust hart gas te gebruiken.

Je kan nu tijdelijk 200,- euro korting krijgen op je energie rekening als je via mijn link je aanmeldt voor groene energie bij Van de Bron. Gebruik daarvoor deze link!

Via onderstaande link vind je mijn verhaal van vorig jaar. Over mijn eerste stappen naar een groener leven. Laat je mij weten wat je ervan vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.