Groene energie Van de Bron die alle CO2 compenseert

Groene energieVorig jaar schreef ik al op mijn website www.mamas.nl een heel artikel over groene stroom en gas. We kopen bij de meeste energieleveranciers misschien wel groene stroom. Die wordt opgewekt met windmolens of via andere duurzame oplossingen. Maar het meest vervuilende product is niet de stroom, maar gas, waar we ons druk over mogen maken. Het is dan ook goed dat er een heel plan bestaat om ons allemaal van het gas los te krijgen. Maar voor iedereen die daar nu nog niet aan toe is heeft Van de Bron een mooi alternatief.

Groene energie

Geen CO2 footprint en 120 euro korting!
Bij energieleverancier Van de Bron, compenseren ze alle CO2 uitstoot die jij veroorzaakt met jouw verbruik van gas. Omdat biogas nog niet voldoende voorradig is, vind ik dit een heel mooie manier om met een gerust hart gas te gebruiken. Ik schreef vorig jaar al dat ik 100 euro vriendenkorting weg mag geven voor iedereen die zich aanmeldt via mijn persoonlijke link. En dat is dit jaar zelfs 120 euro korting geworden. Volg deze link: https://vandebron.nl/?referrer=2272346 en noem mijn naam: Vivienne Westerhoud. En wij krijgen dan allebei 120 euro korting op onze energierekening. Ik hoop dat je meedoet!

Via onderstaande link vind je mijn verhaal van vorig jaar. Over mijn eerste stappen naar een groener leven. Laat je mij weten wat je ervan vindt?

 

Korting op groene energie, echt 100% groen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.