Meer groenten voor iedereen: No Fairytales & WINNEN

Echt waar. Geen sprookjes.

Gezonde groenten tortillasEen goede gezondheid is de basis voor een lang, gelukkig en positief leven. Wij geloven dat het mogelijk is om wat gevarieerder te eten zonder je eetgedrag ingrijpend te veranderen. No Fairytales ontwikkelt lekkere producten door veel gegeten bestaande producten te verrijken met een flinke hoeveelheid groenten. Met eenvoudige stapjes op weg naar een gezonder leven. Echt waar. Geen sprookjes! Wil jij de tortilla’s en wraps van No Fairytales gratis proberen? Je kon tot 14 mei 2019 meedoen met de mail & win actie. Deze is nu verlopen.

Idee van een werkende moeder

Het idee voor No Fairytales kreeg Bernadette Kooijman toen ze neerplofte op de bank na een dag hard werken. Ze zag een reclame voor de pizzaburger voorbijkomen. Het werd gebracht als een “innovatief” product. Voor Bernadette was toen de maat vol. Slechts 20 procent van de mensen in Nederland eet voldoende groente en hier wilde zij wat aan doen.

Meer groenten voor iedereen

No Fairytales wrapDe plantaardige groentetortilla’s van No Fairytales bestaan voor 45% uit groente en zijn een bron van vezels. Naast de groentetortilla’s (wortel, biet en paprika chili), heeft No Fairytales haar assortiment uitgebreid met een geheel innovatief product dat nog nergens anders bestaat: de “ready to (h)eat” tortilla-tosti en gevulde wrap. Deze heerlijke groente tosti’s zijn er in 3 smaken: De worteltortilla met kaas tomaat, en achterham. De (vegetarische) bietentortilla met geitenkaas, rode paprika en ui chutney en de boerenkooltortilla met kip en cheddarkaas. Daarnaast hebben wij ook twee soorten gevulde wraps: de worteltortilla met mexicaanse beef salsa en de boerenkooltortilla met roasted chicken. Ideaal als verantwoorde snack, of voor een lichte maaltijd.

De verse groentetortilla’s zijn te vinden in het gekoelde schap bij jouw supermarkt!
“Meer groenten voor iedereen, dat is waar wij naar streven!”

WINNEN: Wil jij de No Fairytales tortilla’s gratis uitproberen?

Winpakket No FairytalesFair Green Goods mag 3X een winpakket met producten van No Fairytales weggeven. Deze actie is verlopen.

Als je meedoet vragen wij je jouw naam en mail adres achter te laten. Je bent dan ook gelijk aangemeld voor de gratis Fair Green Goods newsletter. Daarin ontvang je regelmatig nieuws over groen en duurzaam leven. En je bent als eerste op de hoogte van leuke nieuwe winacties. Je kunt je altijd later weer afmelden. Wij delen jouw gegevens nooit met derden.

2 comments

  1. Dit maakt mij wel nieuwsgierig. Ik zou ze graag eens uitproberen.

    • Dank voor je reactie! De winactie loopt tot 14 mei, dus dan weet je of je gewonnen hebt. De No Fairytales groenten tortilla’s zijn te koop bij AH. Ik heb ze al geprobeerd en ze zijn heerlijk. Het idee dat er zoveel groenten inzit, geeft een ‘gezond’ gevoel. Zeker omdat ik er ook nog groenten in rol:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.